Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Begynderhold: Lær at brodere med Pia i Vejle

Tag dine første sting ind i broderiets verden sammen med mig, Pia, bag Instagramprofilen @re_traad.

Jeg er passioneret for at hjælpe andre i gang med broderi og upcycling af tøj, og nu har du mulighed for at deltage i mine workshops, hvor vi sammen skaber magi med nål og tråd hjemme hos mig i Vejle.

Hvad vi skal lave:
Lær de grundlæggende broderiteknikker og lad din kreativitet flyde, mens du skaber smukke, unikke stykker. Jeg vil guide dig gennem processen og minde dig om, at processen med broderiet er mindst ligeså betydningsfuldt som det færdige resultat. Der vil være god tid til både at lykkedes, men også til at fejle og starte forfra. Det hele er en del af processen.

Workshop for nybegyndere:
På begynderholdet vil vi fokusere på 3 basissting: stikkesting, kædesting og satinsting. Jeg har tegnet motiver på en prøvelap, som vi sammen skal brodere ud fra. Uanset om du er helt nybegynder eller ønsker at forfine dine færdigheder, er denne workshop det ideelle sted at starte din broderirejse. Efter endt workshop vil jeg garantere dig, at du har mod på at gå hjem og øve dig endnu mere, og måske endda eksperimentere med nye sammensætninger af de tre basissting, du lige har lært.

Skal du holde et større event?
Jeg afholder også gerne smykkeworkshops for større grupper såsom polterabend, netværksgrupper, babyshower, fødselsdage osv. Bare tryk på "Ønsker du et privat event" og udfyld formularen.

Hvad er inkluderet?

3 timers broderiworkshop for begyndere: lær stikkesting, kædesting og satinsting
Materialer til workshoppen – broderiramme, nål, tråd, prøvelap
Kaffe, te og lidt sødt

Praktisk information

Det er muligt at tilkøbe broderiramme på dagen, hvis du vil direkte hjem og brodere videre.

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 300 kr./person
Company logo
Fra 300 kr./person