Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Lær at male med Marie i Hedensted

Har du altid drømt om at udforske maleriets magi? Så er min maleworkshop skabt til dig! Jeg, Marie, inviterer dig til en unik oplevelse, hvor vi sammen vil udforske akrylmalingens forunderlige verden.

Med en passion for maleri siden jeg var 10 år gammel, har jeg tillært mig en bred vifte af malerteknikker, som jeg gerne vil lære andre. Måske det kan gøre, at der er flere, der får smag for denne farverige verden. Jeg selv er inspireret af naturen, havet, blomster og det abstrakte, som denne workshop tager ugangspunkt i. Derudover er jeg uddannet sygeplejerske og mor til to.

Det skal der ske:

Vi starter med en kort, men informativ introduktion til akrylmaling. Vi vil udforske farvetoner, lys- og mørkekontraster, komposition og penselteknikker. Du vil lære de grundlæggende teknikker, der kræves for at skabe et smukt maleri.

Hver deltager vil arbejde på et lærred på 40x40 cm og vil få mulighed for at vælge et motiv fra en række stilleben, såsom blomster, frugter eller en vase, jeg stiller frem. Jeg vil guide dig gennem hvert trin i processen, lige fra skitsering til farveblanding, og du vil føle dig tryg og inspireret hele vejen igennem.

Akrylmaling er ideelt til begyndere:
Akrylmaling er ideel for nybegyndere, da den er vandbaseret og nem at blande farver med, og den tørrer hurtigt. Og husk, det kan altid males helt over, hvis det skulle gå helt galt. Fokus er på det hyggelige og sjove i processen.

Skal du holde et større event?
Jeg afholder også gerne smykkeworkshops for større grupper såsom polterabend, netværksgrupper, babyshower, fødselsdage osv. Bare tryk på "Ønsker du et privat event" og udfyld formularen.

Hvad er inkluderet?

2-3 timers maleriworkshop
Alle materialer er inkluderet
Kaffe, the og lidt sødt

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 350 kr./person
Company logo
Fra 350 kr./person