Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Broderiworkshop: blomsterbroderi med Pia i Vejle

Dyk ned i en verden af blomsterbroderi med mig, Pia, bag Instagramprofilen @re_traad

Jeg elsker at dele min passion for broderi og upcycling, og nu har du mulighed for at være en del af mine workshops hjemme hos mig, hvor vi sammen skaber smukke blomstermotiver med nål og tråd.

Hvad vi skal lave

Lær de grundlæggende broderiteknikker og lad din kreativitet blomstre, mens du skaber smukke, unikke stykker med blomstermotiver. Jeg vil guide dig igennem processen og understrege vigtigheden af at omfavne det uperfekte i broderi.

Workshop for nybegyndere og garvede broderister

På denne workshop vil vi fokusere på grundlæggende broderisting, der skaber blomstermotiver. Jeg har forberedt motivet, så kan du vælge de farver, du elsker og der passer bedst til dig. Husk, det er helt i orden at lave fejl – det er en del af læreprocessen. Uanset om du er helt nybegynder eller ønsker at forfine dine færdigheder, er denne workshop det ideelle sted at starte din broderirejse.

Kom og deltag i vores blomstrende kreative fællesskab, hvor vi sammen skaber smukke broderier og lærer af hinanden!

Hvad er inkluderet?

Alle materialer er inkluderet
Lær at brodere blomster
Kaffe, te og lidt sødt

Praktisk information

Broderiramme kan tilkøbes på dagen
Tag gerne et par aflagte jeans eller en denimjakke med, hvis du vil pynte med blomster på disse – ellers har jeg prøvelapper, du kan brodere på.

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 300 kr./person
Company logo
Fra 300 kr./person