Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Visible mending/Synlig reparation med Pia i Vejle

Kom og lær synlig reparation af dit eget tøj sammen med mig, Pia, fra Instagramprofilen @re_traad. Sammen giver vi dit aflagte tøj nyt liv!

På denne workshop med synlig reparation fokuserer vi på at reparere tøj ved at sy synlige sømme og motiver. Dette er en mulighed for dig, der ønsker at lære grundlæggende teknikker til synlig reparation og upcycling af dit eget tøj. Det forlænger tøjets levetid, øger affektionsværdien og hjælper planeten!

Hvad vi skal lave

Du vil lære de essentielle teknikker, som er nødvendige, for at lære synlig reparation af tøj med små huller. Jeg vil demonstrere processen og give individuel vejledning, så du kan udføre reparationerne både under og efter workshoppen. Vær forberedt på, at det kræver øvelse efter workshoppen, og at du lærer ved at gøre og blive bedre.

Workshop for begyndere

Workshoppen er skræddersyet til dig, der er nye inden for synlig reparation af tøj. Vi vil gå igennem grundlæggende sting og teknikker, så du kan reparere dit tøj på en synlig og æstetisk tiltalende måde. Uanset om du aldrig har prøvet det før eller ønsker at forbedre dine færdigheder, er du velkommen.

Kom og vær en del af min workshop, hvor vi sammen udforsker synlig reparation af tøj og inspirerer hinanden til at give vores tøj nyt liv!

Hvad er inkluderet?

3-timers visible mending workshop
Lær de grundlæggende teknikker
Kaffe, te og lidt sødt

Praktisk information

Medbring gerne et par aflagte eller hullede jeans, t-shirt, bluse, skjorte eller lign.

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 300 kr./person
Company logo
Fra 300 kr./person