Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Lær at skabe et Macrame vægophæng i Hvidovre

Jeg er Malene, jeres vært for denne Macrame workshop. Til dagligt driver jeg med stor passion webshoppen www.majkat.com, hvor jeg sælger broderede flagguirlander med børns navne.

Med en baggrund som uddannet underviser inden for tekstilfag, ser jeg frem til at dele mine færdigheder med jer på denne workshop.

Kom og lær at skabe et Macrame vægophæng:

Er du interesseret i at lære kunsten at lave Macrame? Så er dette kurset lige noget for dig! Vi vil fokusere på at lære de grundlæggende teknikker inden for macrame, så du kan gå hjem med et smukt vægophæng eller en uro til dit hjem. Du kan vælge mellem 3-4 designs, og du kan nå at lave 1-2 stykker under kurset.

Macrame vægophæng for begyndere:

Jeg vil trin for trin guide dig gennem basisteknikker og knuder. Du vælger dit design og dine farver, og så går vi i gang! Jeg vil være til rådighed under hele kurset for at vise og forklare teknikkerne. Med et lille hold er der rigelig tid til fordybelse, og selvfølgelig vil der være kaffe/the til at nyde undervejs. Ved kursets afslutning vil du have et færdigt vægophæng, og hvis der er tid tilovers, kan du lave endnu et, selvstændigt med min manual med basale knytte teknikker.

Jeg ser virkelig frem til at lære jer Macrame og skabe sammen med jer!

Hvad du skal medbringe: Eget garn, hvis du ønsker specifikke farver. Medbring også gerne egne perler eller pynt. En saks, der kan klippe både papir og garn, samt små synåle.

Hvad er inkluderet?
  • Macrame snor
  • Garn i begrænsede farver
  • Ringe
  • Træperler
  • Adgang til specialværktøj som tænger og tapestry-nåle
  • En manual med basale knytteteknikker
  • En kop kaffe/the
Praktisk information

Der vil være mulighed for at komme ind 20 minutter før starttidspunktet, så du kan finde dig til rette.

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 300 kr./person
Company logo
Fra 300 kr./person