Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Lav crepepapirsblomster hos Henriette i Højbjerg

Jeg hedder Henriette, og jeg er din guide til en formiddag fyldt med kreativitet og blomstermagi! Med en baggrund som uddannet tekstildesigner og en livslang passion for det kreative, glæder jeg mig til at byde dig velkommen til min crepepapirsworkshop hos mig i min hyggelige bolig. For mig er kvalitet og kreativitet i højsædet, og jeg stræber altid efter at skabe en atmosfære, hvor du føler dig inspireret og velkommen.

Hvad skal der ske
Jeg inviterer dig til en hyggelig formiddag, hvor vi sammen vil skabe 2 fantasiblomster af italiensk crepepapir, og er der tid nok, tilføje lidt grønt til din buket - alt i dine egne valgte farver. Først vil jeg starte workshoppen ud med at lære dig om de gængse teknikker, og give dig vejledning til hvilke materialer, du skal bruge for at føre din nye hobby videre derhjemme. Jeg har skabeloner klar til dig, som du kan tage med hjem og fortsætte din kreative rejse.

Begyndervenlig workshop
Gennem mine tidligere workshops har jeg haft fornøjelsen af at guide mange deltagere i at udforske deres kreative potentiale. Uanset om du er en erfaren håndarbejder eller helt nybegynder, er denne workshop designet til at være meget begyndervenlig. Jeg vil trin for trin guide dig gennem processen, og skabelonerne, som du får med hjem, gør det let for selv de mest uerfarne at skabe smukke fantasiblomster og grønne kreationer.

Du skal selv huske:
Medbring limpistol og skal gerne være den med lav temperatur. Den fra SG kan godt gå.
Lille spids saks
(I yderste nødstilfælde kan du låne af mig)

Hvad er inkluderet?

4 timers crepepapirsworkshop for begyndere
Kyndig vejledning og skabeloner med hjem
Kaffe, the og lidt sødt

Praktisk information

Jeg har en rolig og mild kat
Lokationen er handicapvenlig
Husk evt en lille madpakke

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om SoLab

SoLab er din markedsplads, hvor din nye kreative passion starter. Vores forhåbning er, at du kommer godt fra start, når du kaster dig ud i at afprøve en ny kreativ færdighed. Vores værter holder små, intime workshops, hvor der er god tid til at spørge og gentage øvelserne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at deltage og udforske alt fra strikning og hækling til syning og maling. Her er ingen regler eller krav - det handler simpelthen om at skabe og lære i et åbent og støttende miljø.

Har du lyst til at være vært hos SoLab?
Tilmeldt dig som vært hos SoLab her.

SoLabHørhavevej 468270 Højbjerg
solabrikke@gmail.com+45 30 31 15 36
© 2024 SoLab
Fra 250 kr./person
Company logo
Fra 250 kr./person